Domnul Dinu Alexandru Mihai, din Brazi, UCPR Prahova – inceput promitator in sportul columbofil

Buna ziua, 

Numele meu este Dinu Alexandru Mihai am 26 ani, sunt din comuna Brazi, sat Batesti, judetul Prahova si am o mare pasiune, columbofilia.

Aceasta pasiune are un loc important in viata mea inca de acum 5 ani cand am primit cadou de la bunul meu prieten Nan Ionut, din Brazi, cateva perechi de pui, insa abia din acest an incerc imi a construi bazele unei noi crescatorii cu ajutorul bunului meu prienten Tapu Lucian.

Necunoscand foarte multe informatii despre cresterea si ingrijirea porumbeilor voiajori, am inceput sa ma documentez cu ajutorul internetului (interviuri columbofile si articole columbofile), fiind insetat de orice informatie care m-ar fi putut ajuta sa excelez in acest sport.

Cu ambitia care imi incoltea in suflet am inceput sa fac pasi mici spre acest sport, reusind sa am rezultate modeste chiar din urmatorul an, activand la clubul local Brazi.

Aceste rezultate m-au motivat in a aspira la mai mult, de la an la an, fapt pentru care am inceput sa achizitionez porumbei foarte buni (fii si nepoti din campioni nationali la maraton).

In prezent activez la clubul ACC Ploiesti afiliat la UCP unde concurenta este acerba la toate categoriile.

Prin prisma acestei concurente de la actualul club unde activez (ACC PLOIESTI) imi stabilesc teluri care sa oglindeasca eforturile pe care le depun zi de zi.

Anul trecut am activat la clubul C.S.C Sirna din cadrul UCP unde am avut rezultate bune la categoria maraton pe club si pe plan judetean.

Tot anul trecut am avut satisfactia primei mele participari in expozitia judeteana si anume locul 19 la categoria Maraton Maturi cu porumbelul RO-067530-2014 M, cu acest porumbel am mai obinut si alte rezultate bune la etape de fond/maraton in anii trecuti: un loc 3 pe club in 2016 la Derby National Donetk si multe alte locuri in primele 20 de pozitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *